Door Jaap de Gelder - Hier hebben we 2 pnt laten liggen. We hebben de hele wedstrijd voorgestaan en doordat een paar spelers niet de vorm hadden en met een paar domme acties geven we uiteindelijk  de wedstrijd uit  handen.

Cruciaal was ook een call van scheids, die 2 sec voor tijd, een fout toekende waardoor Punch 2x kreeg en verzilverde, waaruit verlenging kwam. Anders was de buit binnen. Hiervoor was een time out genomen met uitdrukkelijk aangeven om geen fout te maken daar zij ze maar eerst die bal erin moeten gooien. Levi kreeg uiteindelijk toch een fout en was zich van geen kwaad bewust. Hij raakte hem niet aan. Maar toch die cal. De schutter zelf stond nog uit ook..........! Het zat dus tegen. We verliezen met 73-76 . Gelukkig zijn er ook positieve momenten en 1 ervan was Michiel Riemersma , die was duidelijk aanwezig. En natuurlijk Peter die verschrikkelijk veel werk afleverde.

Het zal voor ons ook niet makkelijk worden daar de selectie nogal is uitgedund. Maar we gaan er elke wedstrijd voor hoe lastig het ook word.

Door Jaap van Gelder - Heren 2 kon 2 periodes nog volgen, maar moest daarna toch de meerdere erkennen aan grasshoppers.

Aanvallend schoten we als team te kort na rust  en grasshoppers maakte gebruik van het fysieke spel waar we geen  antwoord op hadden. Net dat duwtje meer, waar dan ook niet voor gefloten word was dan ook de meerwaarde dat grasshoppers langzaam kon uit bouwen. Rivertrotters kwam niet meer in zijn spel. Neemt niet weg dat Johan ( 13 pnt) en Peter( 13 pnt ) een puike partij speelden. De periode scores: 18-17   24-18   22-16 en 28-20.

Eindstand : 92-71  Bart werd topscorer met 16 pnt, Leo 9 en Martijn 10 pnt.

Door Jaap van Gelder - Het uit de Promotiedivisie gedegradeerde New Stars was uiteindelijk sterker dan onze jongens.

New Stars speelde met jongens die promo ervaring hebben en dat was duidelijk merkbaar in de 1e en 2e periode:  21-10 en 14-4. Dus met rust 35-14.
Na de rust gingen de motoren open bij Peter en Arco en winnen we de derde en vierde kwart. 13-20 en 13-16.
Dat resulteerde tot een 61-50 eindstand.
Jammer dat bij de start het schot er niet was. Toch ondanks verlies was ik tevreden met het optreden in de tweede helft.

Peter 11 pnt. Arco 13 pnt. En Jordy 13 pnt. En Martijn 9 pnt.Jaap